Over de praktijk

Mijn verhaal

Mijn naam is Jolanda de Jong en ik werk met veel plezier sinds 2013 in mijn praktijk voor Body Stress Release in Driebergen.

Voordat ik in aanraking kwam met Body Stress Release had ik al jaren last van migraine. De vriendelijke techniek sprak mij aan en de resultaten waren verbluffend; de migraine was al snel verleden tijd!

Ik werd getroffen door de mogelijkheden van deze gezondheidstechniek en heb, na 22 jaren werken in een ziekenhuis, met enthousiasme de opleiding tot Body Stress Release Practitioner in Zuid-Afrika gevolgd en wil jou graag informeren over deze techniek en welkom heten in onze praktijk, want iedereen verdient een optimaal functionerend lichaam!  

Jolanda de Jong

Mijn verhaal

Mijn naam is Johan Bouwer en ik ben geboren en getogen in Zuid-Afrika.
Ik heb in 2011 een ernstig fietsongeluk gehad waarna ik “per toeval” in aanraking kwam met Body Stress Release. Een geluk bij een ongeluk want Body Stress Release heeft mij enorm geholpen bij mijn herstel en ik wist sindsdien 1 ding: ik wilde hier mijn beroep van maken!
Tijdens de opleiding ontmoette ik Jolanda en in 2016 ben ik definitief in Nederland komen wonen. Naast de praktijk in Driebergen, werk ik ook nog 2 dagen per week in een andere praktijk.
Body Stress Release heeft zoveel voor mij betekend, en doet dat nog steeds in mijn dagelijks werk, dat ik het fantastische zou vinden jou te mogen begroeten en jou kennis te laten maken met deze mooie techniek!

 

Johan Bouwer 

Johan Bouwer

Hoe onze klanten ons ervaren

Jolanda is een betrokken en warme behandelaar waar je je meteen op je gemak voelt. Ze doet er alles aan om je te helpen om de stress in je lichaam te verminderen.

Meike

Yogadocente

Jolanda is een heel fijne behandelaar. Zij is heel erg gedreven en legt veel uit! Fijn om te horen en zo te begrijpen hoe de techniek werkt. Dit geeft veel vertrouwen en motiveert enorm!

Dirk

74 jaar

Wil jij samen met ons werken aan een oplossing voor jou?


De praktijk

De Praktijk voor Body Stress Release Driebergen is rustig gelegen in het centrum van Driebergen met parkeergelegenheid voor de deur. We beschikken helaas niet over een wachtruimte dus indien u veel te vroeg bent, gelieve even te wachten in de auto. BSR consulten zijn altijd op afspraak.

Body Stress Release zet een proces in gang van loslaten en herstellen.
De ervaring heeft aangetoond dat het voor het opstarten van dit proces belangrijk is om indien mogelijk de 3 afspraken in te plannen op de 1e, 4e en 11e dag. Bijvoorbeeld:
– Maandag en de vervolgafspraken op de 2 donderdagen erna
– Dinsdag en de vervolgafspraken op de 2 vrijdagen erna
– Vrijdag en de vervolgafspraken op de 2 maandagen erna.                                  

Daarna bekijken we samen of en wanneer er vervolgbehandelingen nodig zijn (dit is meestal wel het geval). Beschouw de eerste 3 behandelingen als een proces waarbij het lichaam langzaam weer leert hoe het spanning moet loslaten en zichzelf moet gaan herstellen. Dit heeft tijd nodig, net zoals het lichaam tijd nodig heeft om een verzwikte enkel of een snee in de vinger te herstellen.

Voor het maken van een afspraak kun je bellen of het contactformulier invullen. Tijdens de behandelingen kunnen wij de telefoon niet beantwoorden, maar als je een sms/app stuurt zullen we daarop z.s.m. reageren.

Praktijk informatie:

BSR Driebergen

06 241 69 000

info@bsrdriebergen.nl

Nassaulaan 10

3971 HC Driebergen-Rijsenburg

(gratis parkeren)

BSR Driebergen

Tarieven

Per behandeling (vanaf 1 januari 2024):

Volwassenen € 58,00

Kinderen tot 12 jaar € 48,00

Baby’s  tot 1 jaar € 25,00

Vergoedingen bij aanvullende verzekering:

Indien jij aanvullend verzekerd bent is de kans groot dat je een deel van jouw investering in jezelf terugkrijgt van de zorgverzekeraar! Wil je zeker weten of jij Body Stress Release vergoed krijgt, check het dan bij jouw zorgverzekeraar. 

BSRAN Body Stress Release Associatie Nederland, Registratienummer: Jolanda 086, Johan 129

VBAG Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeskunde, Registratienummer: Jolanda 21601030, Johan 22003007
RBCZ-registratie: Jolanda 912074, Johan 200490

Heb je vragen over de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op!